It's going down, Adamsdown

 

Etter å ha studert hele tre semestre i lille Volda, i en boble fylt av nynorsk, sunnmøringer og sauer, fant Gerd og Maria ut at det var på tide med litt mer plass til å blotte seg på. Vi bestemte oss for å ta et semester i Wales med erasmus og dro dit uten et hjem eller bekjentskap. Kun hverandre og de få fillene i kofferten. 

Livet på gata var hardt.. neida. Vi har levd ut av koffertene og reist mellom hoteller de første dagene. Men humøret var på topp. Helga brukte vi på å se oss rundt i Cardiff og kritisere halvnakne festfolk uten jakker og varme klær en iskald lørdagskveld på byen.
Etter helga var over og ferdig pizzaene spist opp hadde vi stram timeplan med visninger og skole. Vi har takket ja og signert kontrakt på en delt hybelleilighet i Adamsdown, hvor vi bor sammen med to tyske jenter. Leiligheten har små felles rom, og store soverom. Vi har vunnet over vår frykt for gassovn men kommer nok aldri helt til å venne oss til det iskalde badet med porselenssete på toalettet som kommer til å gi oss heftige lårmuskler.

 

 Der tok Gerd kvelden.

 

 

Én kommentar

Egeo

31.01.2015 kl.02:14

God natt og jeg håper du får en fin helg!

Skriv en ny kommentar

Cardiff Corella

Cardiff Corella

22, Volda

Hverdagen for Gerd og Maria, to utvekslingsstudenter på villspor i Cardiff, Wales.

Kategorier

Arkiv

hits